Toimitusehdot

Toimitusehdot

Maksutavat

Apteekkitarvike.fi verkkokaupan tilauksesta muodostuu lasku, jolla on 7 pvä maksuehto. Sama maksuehto ja laskutustapa koskee myös puhelin ja sähköpostitilauksia

Toimitustapa

Apteekkitarvike.fi tuotteiden kuljettamisessa asiakkaalle käytetään pääsääntöisesti Matkahuolto Oy ja Schenker Oy:ta. Muutoksesta, tai poikkeavasta kuljetuksesta ilmoitetaan asiakkaalle.

Hinnat

Voimassa oleva hinta on ilmoitettu verkkokaupassamme. Hinnat on merkitty euroissa. Teperi Trading oy (apteekkitarvike.fi) verkkokauppa pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin. Ilmoitetut hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa (24 %)

Toimituskulut

Lähetyskulut kaikkialle Suomeen ovat alkaen 19€. Hinta ei koske kampanja-aikana tilattuja tuotteita, tai asiakkaan kanssa erikseen sovittua hinnoittelua Lähetyskulut riippuvat asiakkaan sijainnista. Tarkat kuljetushinnat alueellesi voit kysyä  asiakaspalvelu@apteekkitarvike.fi

Myyntialue

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan toistaiseksi vain Suomeen ja Ahvenanmaalle.

Toimitusaika

Tilaukset pyritään toimittamaan eteenpäin jo tilauspäivänä, kuitenkin viimeistään kahden arkipäivän kuluessa tilauksesta. Jos jokin tilaamasi tuote on loppunut, ilmoitamme siitä sinulle mahdollisimman pian. Lähetämme halutessasi koko tilauksen heti puuttuvan tuotteen saatuamme. Tilaukset pyritään toimittamaan täydellisinä. Mikäli jokin tuote on pidempiaikaisesti loppu emmekä pysty saamaan sitä kohtuullisen ajan kuluessa, tilaus voidaan toimittaa osissa.

Reklamaatio ja viallinen tuote

Mikäli ostajalle toimitetaan väärä tuote tai tuote on vaurioitunut, asiakkaan on ilmoitettava tästä myyjälle (asiakaspalvelu@apteekkitarvike.fi) mahdollisimman pian. Tuotteen voi palauttaa reklamaation jälkeen annettujen ohjeiden mukaisesti. Uusi tuote lähetetään asiakkaalle mahdollisimman pian.

 

Vaihto- ja palautusoikeus (peruuttamisoikeus)

Kaikilla tuotteilla on täysi 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeuden määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun tilattu tuote on vastaanotettu. Peruuttamisoikeuden määräajan noudattamiseksi riittää, että asiakas lähettää ilmoituksen peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä. Palautus on tehtävä viipymättä. 

Palautusoikeuden käyttämiseksi asiakkaan on ehdottomasti ilmoitettava meille päätöksestä peruuttaa tilaus kirjallisella ilmoituksella asiakaspalvelu@apteekkitarvike.fi

Peruuttamisoikeuden vaikutukset

Tilauksen peruutuksissa ja palautuksissa apteekkitarvike.fi verkkokauppa palauttaa kaikki asiakkaalta saadut suoritukset viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 30 päivän kuluttua palautuksen vastaanottamisesta. Maksunpalautus suoritetaan asiakkaalle sillä maksutavalla, jota asiakas on käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellei myyjän ja asiakkaan välillä ole toisin sovittu. Asiakkaalle ei aiheudu maksunpalautuksesta erillisiä kustannuksia. apteekkitarvike.fi verkkokauppa voi pidättäytyä maksujen palautuksesta, kunnes palautettava tavara on vastaanotettu tai asiakas on osoittanut lähettäneensä tavaran takaisin.

Asiakkaan on lähetettävä tavarat takaisin viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos asiakas lähettää tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä.

Palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäisessä pakkauksessaan, alkuperäisessä kunnossa. Palautettavassa tuotteessa tulee olla paikallaan kaikki tuotemerkinnät ja -laput. Palautettava tuote ei saa olla olennaisesti muuttunut. Palautuksen mukana tulee olla kaikki osat, varusteet ja mahdolliset lisävarusteet. Mikäli tuotetta on käytetty tai sitä on käsitelty huolimattomasti, vastaa asiakas tuotteen arvon alentumisesta sen täyteen arvoon saakka.

 

Palautukset

Kaikista palautuksista on sovittava myyjän kanssa etukäteen ja tehtävä asianmukainen peruuttamisilmoitus. Palautukset tulee tehdä asiakaspalvelu@apteekkitarvike.fi verkkokaupan antamien ohjeiden mukaisesti. Emme lunasta postiennakko-, postipaketti- tai matkahuollon palautuksia.

Palautusohje:

Mikäli palautatte tuotteen, kirjoittakaa pakkaukseen sähköpostiinne saamanne palautus tunnus ja toimittakaa lähetys Mtkahuoltoon tai Schenkerille. (nouto asiakkaalta mahdollinen) Tunnuksen avulla, kuljetusliike osaa toimittaa tuotteen perille oikeaan osoitteeseen.

Muistakaa lisätä palautukseen tilauksen mukana saapunut lähetyslista tai muu dokumentti, josta näkyy nimenne ja/tai tilauksenne numero. Näin osaamme yhdistää palautuneen lähetyksen oikeaan tilaukseen. Pakettiin voi halutessaan kirjoittaa seuraavasti:

Asiakaspalautus 

Teperi Trading oy
Apteekkitarvike.fi
Varikkotie 52
40800 Vaajakoski

Tervetuloa apteekkitarvike.fi
verkkokauppaan!

Verkkokauppamme on tarkoitettu etupäässä apteekeille ja hoivakodeille.